Zásahová přilba ROSENBAUER HEROS H30
Zásahová přilba ROSENBAUER HEROS H30

Zásahová přilba ROSENBAUER HEROS H30

Rozdíl oproti přilbě HEROS Titan - lehčí - kratší - možnost pozičního světla.

U přilby HEROS H30 se špičková technologie výkonné přilby HEROS Titan přenáší do jiného tvaru přilby, aby byla přístupná všem uživatelům helem typu A. HEROS H30 a HEROS Titan mají stejnou DNA a slouží jednomu a stejnému účelu: nabídnout hasičům nejlepší ochranu, nejlepší pohodlí při nošení a nejlepší použitelnost.

Hasičská přilba HEROS H30 je certifikována podle EN 443: 2008, EN 16471, EN 16473, ISO 16073: 2011 a EN 14458: 2018.

HEROS H30 je standardně dodávána s ochranou krku a čirým obličejovým štítem. Jako volitelné příslušenství lze dodat držáky kandahár na masku, zlatý obličejový štít, vnitřní brýle čiré nebo tmavé, integrovanou svítilnu, poziční světlo, polepy přilby.

HEROS H30 je navržena jako helma typu A a nabízí maximální sluchovou schopnost s vynikajícími ochrannými vlastnostmi. Plášť přilby vyrobený z lehkého, vysoce výkonného materiálu s vysokou stabilitou a nízkou hmotností pouze 1,23 kg (standardní verze s průhledným štítem na ochranu obličeje a standardní ochranou krku), stejně jako důmyslný systém nastavení pro dokonalé uchycení zajišťují maximální ochranu a vynikající pohodlí při nošení.

Inovativní poziční světlo LED na zadní straně helmy zajišťuje zvýšenou viditelnost hasič v situacích bez světla. Světlo je vyrobeno z plastu odolného proti teplu a ohni, odolné proti výbuchu (certifikace právě probíhá) a lze ji bez nářadí zaklapnout do zadní části helmy. Svítivost lze nastavit v 5 úrovních a lze zvolit 2 provozní režimy – svítící nebo blikající.

Osvědčený otočný knoflík HEROS na zadní straně helmy umožňuje rychlé a snadné nastavení velikosti zvenčí a lze jej bez námahy ovládat i v rukavicích. Speciální tvar poskytuje větší přilnavost a lepší pocit, převodovka zajišťuje velkorysý rozsah nastavení.

Přilba HEROS H30 je standardně vybavena vysoce účinnou, tepelně izolační odpruženou vložkou. Díky své propracované koncepci ochrany minimalizuje energii nárazu a také chrání hlavu před teplem.

Ochrana hran připevněná přímo k přilbě je u hasičské přilby HEROS H30 standardem a účinně chrání hranu přilby před nárazy, známkami opotřebení a poškození.

HEROS H30 lze uvést do dokonalé rovnováhy díky ergonomickému vyrovnání těžiště helmy na ose těla. Těžiště a vzdálenost k hledí lze nastavit rychle a snadno, protože skořepina přilby se může pohybovat tam a zpět vzhledem k interiéru.

Volitelně dostupné adaptéry masky HEROS H30 nabízejí flexibilní možnosti nastavení a jsou vhodné pro použití se všemi běžnými maskami na ochranu dýchacích cest. Adaptéry masky lze optimálně nastavit dopředu a dozadu a rovněž nahoru a dolů.

Všechny štíty na ochranu obličeje a očí HEROS H30 jsou certifikovány podle EN 14458 a jsou navrženy v nejvyšší optické třídě 1. Zajišťují lepší viditelnost během používání a jsou mimořádně pohodlné na nošení, a to i při dlouhodobém používání. Všechny zorníky jsou vhodné i pro lidi, kteří nosí brýle.

Výkonná svítilna jako volitelné příslušenství je odolná proti výbuchu má 3 různé úrovně osvětlení. Lze ji připevnit a znovu vyjmout bez použití nástrojů stisknutím dvou uzamykacích tlačítek vlevo a vpravo. Lze ji tedy použít jako svítilnu na přilbu nebo jako ruční svítilnu.

Přilba je k dispozici v následujících barvách:

Fluorescenční žlutá fotoluminiscenční
Luminiscenční
Červená
Červená reflexní
Modrá
Černá
Bílá

7 182 Kč bez DPH
8 690 Kč s DPH
PODOBNÉ PRODUKTY